Skip to main content Skip to main menu Skip to search
  1. Home
  2. Kundeservice
  3. Oriflame Privatlivsmeddelelse

Oriflame Privatlivsmeddelelse

Publiceringsdato: 2018-12-27

Hvad dækker denne politik?

Denne politik beskriver Firmaets behandling af dine personoplysninger.

Referencer i denne politik til Firmaet, vi eller os skal betyde Oriflame Kosmetik Vertriebs GmbH, Konigstrasse 10c, 70173 Stuttgart, Tyskland

Med hensyn til gældende databeskyttelseslov (herunder Persondataforordningen - General Data Protection Regulation 2016/ 679 ("GDPR") er Firmaet dataansvarlig for dine personoplysninger.

Hvilke personoplysninger indsamles?

De følgende kategorier af personoplysninger indsamles om dig i forbindelse med denne politik:

  1. Personoplysninger indsamlet fra dig: Firmaet indsamler følgende oplysninger fra dig, når du udfylder en formular på websitet, køber Oriflame-produkter på websitet, gennemfører kundetilmeldingsprocessen, deltager i diskussionsfora eller andre funktioner på websitet i forbindelse med sociale medier, deltager i en konkurrence, reklamekampagne eller en undersøgelse på websitet, eller når du på anden måde kommunikerer med Firmaet (for eksempel når du kontakter Kundeservice):
    • ·navn*;
    • fødselsdato;
    • postadresse*;
    • leveringsadresse*;
    • e-mailadresse*;
    • telefonnummer og mobiltelefonnummer;
    • din adgangskode*;
    • meninger eller tilkendegivelser, du fremfører i diskussionsfora eller i din kommunikation med os og
    • alle andre oplysninger, du giver til os ved din brug af vores website eller ved korrespondance med os eller vores repræsentanter eller indlæg og meddelelser på sociale medier.

      Ovenstående felter, der er markeret med en (*) skal udfyldes - hvis du ikke afgiver sådanne personoplysninger, vil Firmaet ikke kunne opfylde de gældende formål, der er beskrevet nedenfor i denne privatlivsmeddelelse. Hvis du for eksempel ikke afgiver din postadresse, vil vi ikke kunne levere dine bestillinger til dig.

      1. Personoplysninger indsamlet om dig:
  • Firmaet behandler personoplysninger med relation til din købshistorik, for eksempel de emner du har købt, dine produktpræferencer, og hvor ofte du køber hos os.
  • Derudover vil Firmaet, med hensyn til hver af dine besøg på websitet, automatisk indsamle følgende personoplysninger:
    • tekniske oplysninger, herunder internetprotokoladresse (IP-adresse) anvendt til at tilslutte din computer til internettet, dine loginoplysninger, browsertype og -version, tidszoneindstilling, typer og versioner af browserplugins, operativsystem og platform;
    • ooplysninger om dit besøg på websitet, herunder de fulde Uniform Resource Locators (URL'er), klikstrømmen til, gennem og fra websitet (herunder dato og klokkeslæt); produkter du fik vist eller søgte efter; siders svartider, downloadfejl, varigheden af besøg på visse sider, oplysninger om interaktion med siden (såsom scrolling, klik og mouse-over) og anvendte måder at gå væk fra siden på og alle telefonnumre brugt til at kontakte vores Kundeservice og
    • ooplysninger indhentet via cookies, som Firmaet placerer på websitet - se nedenfor for yderligere information.

      Hvordan bliver dine personoplysninger brugt, og hvad er det juridiske grundlag for denne anvendelse?

      Firmaet behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Kontraktmæssig nødvendighed: Som er påkrævet for at indgå og opfylde en kontrakt med dig, for eksempel hvis du foretager et køb hos det. Dette indebærer verificering af din identitet, modtage betalinger, kommunikere med dig, give kundeservice og varetage forsendelsen eller anden levering af produkter, præmier eller tjenester.
  • Legitime interesser: Som er påkrævet af det for at forfølge dets egne legitime interesser, især for at:
    • kommunikere med dig;
    • invitere dig til at deltage i markedsanalyser eller -undersøgelser;
    • hjælpe det med at overvåge, forbedre, administrere og beskytte dets produkter, indhold, tjenester og website, både online og offline;
    • markedsføre dets produkter effektivt ved at personalisere dets website eller dets produkter og tjenester til dig, og for at du kan deltage i interaktive funktioner på dets website;
    • undersøge og håndtere enhver modtagen klage fra dig om dets website eller dets produkter og tjenester;
    • oovervåge enhver kundekonto for at forhindre, undersøge og/eller anmelde bedrageri, terrorisme, vildledning, sikkerhedsbrud eller kriminalitet i henhold til gældende lov og
    • måle og klarlægge effektiviteten af annoncering af dets tjenester til dig og andre og for at levere relevante annoncer til dig (herunder hvordan kundetilfredsheden er og lignende undersøgelser).
  • Overholdelse af lovkrav: For at sikre overholdelse af gældende lov og beskyttelsen af Firmaets legitime forretningsinteresser og juridiske rettigheder, herunder, men ikke begrænset til, brug i forbindelse med regnskab, fakturering, retskrav, overholdelse, myndighedskrav, skat og undersøgelsesformål (herunder offentliggørelse af sådanne oplysninger i forbindelse med retsligt skridt eller retssag).
  • Samtykke: I henhold til det følgende vil Firmaet tilsende dig direct marketing i relation til Firmaets produkter og tjenester svarende til dem, du allerede har købt, eller andre produkter og tjenester, der leveres af Firmaet, dets datterselskaber og nøje udvalgte partnere. Dette vil kun blive sendt til dig, hvis du har givet dit samtykke til Firmaet under kundetilmeldingsprocessen eller via din onlinekonto på websitet, eller (hvor det er tilladt) hvis du har fået mulighed for at afmelde. Du kan afmelde direct marketing ved at: (i) følge instruktionerne i selve kommunikationen; (ii) ændre dine marketingspræferencer via din onlinekonto på websitet; eller (iii) kontakte Firmaets kundeservice på kundservice@oriflame.com

    Hvem deles dine personoplysninger med og hvor?

    1. Firmaet deler dine personoplysninger med Oriflame Cosmetics AB, Postboks 1095,  SE-101 39 Stockholm, Sverige og Oriflame Kosmetik Vertriebs GmbH, Konigstrasse 10c, 70173 Stuttgart, Tyskland, til analyser på koncernniveau.
    2. Firmaet deler dine personoplysninger med:
      • statslige myndigheder og/eller retshåndhævende tjenestemænd, hvis det er påkrævet til ovenstående formål, hvis det er påkrævet ved lov, eller hvis det er påkrævet til juridisk beskyttelse af dets legitime interesser i overensstemmelse med gældende lov og
  • tredjepartsserviceudbydere og koncernfirmaer, der behandler dem på vegne af Firmaet til ovenstående formål. Sådanne tredjeparter omfatter, men er ikke begrænset til, speditionsfirmaer, der leverer dine bestillinger (som er beliggende i EØS), kundeservicecentre (som er beliggende i EØS) og marketingudbydere (som er beliggende EØS) etc.
  1. Hvis firmaet sælges eller fusioneres med et andet firma, bliver dine personoplysninger offentliggjort til vores rådgivere og enhver potentiel købers rådgiver og videregivet til de nye ejere af firmaet.

Hvilke cookies bruges på websitet?

Websitet bruger cookies (små filer placeret på websitebrugernes harddiske) for at skelne dig fra andre brugere af websitet. På den måde kan vi give dig en oplevelse af høj kvalitet, når du browser på vores website, og vi vil kunne forbedre websitet. Vi bruger cookies for at kunne analyse informationsflowet; tilpasse tjenesterne, indholdet og annonceringen; måle effektiviteten af markedsføringen; og fremme tillid og sikkerhed.

Vi tilbyder visse tjenester, der kun er tilgængelige via brug af cookies. Generelt er der følgende kategorier af cookies:

  1. Strengt nødvendige cookies

    Nogle cookies er helt nødvendige, for at websitet kan fungere. For eksempel kan vi med nogle cookies identificere registrerede brugere og sikre, at de kan få adgang til websitet. Hvis en bruger fravælger disse cookies, kan brugeren muligvis ikke få adgang til alt indholdet på websitet.

  2. Cookies vedrørende ydelse/ydeevne

    Andre cookies bruges til at analysere, hvordan brugere anvender websitet, og til at overvåge websitets drift og ydelse. Derved kan vi give en oplevelse af høj kvalitet ved at tilpasse tilbuddene og hurtigt identificere og rette ethvert problem, der måtte opstå. For eksempel vil disse cookies bruges til at registrere, hvilke sider der er mest populære, og afgøre, hvorfor nogle sider modtager fejlmeddelelser.

  3. Cookies vedrørende funktionalitet

    Cookies vedrørende funktionalitet bruges til at huske brugeres præferencer og skræddersy websitet/appen til at kunne tilbyde udvidede funktioner.

  4. Cookies vedrørende målretning

    Vi kan bruge cookies for at servicere brugere med annoncer, der promoverer Oriflame-produkter, der er relevante for dem og deres interesser. Bemærk, at vi ikke tillader tredjeparter at annoncere deres egne produkter og tjenester på vores website/app.

  5. Google Analytics

Vi bruger Google Analytics for at klarlægge, hvordan besøgende engagerer sig med vores websites og apps. Det betyder, at når du besøger vores website eller bruger en af vores mobile applikationer, sender din browser automatisk visse oplysninger til Google. Dette omfatter eksempelvis webadressen på den side, du besøger, og din IP-adresse. Du kan finde information om, hvordan Google-teknologien indsamler og behandler oplysninger ved at følge dette link https://www.google.com/policies/privacy/partners/.

Hvis du ikke ønsker, at Google Analytics skal bruges i din browser, kan du installere Google Analytics-browsertilføjelsen. Du kan finde mere om Google Analytics og Googles privatlivspolitik her: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

.

 

Brugere kan til hver en tid afvise cookies, hvis deres browser tillader det, selvom det kan forstyrre deres brug af websitet. Find detaljeret information om, hvordan man deaktiverer cookies her: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Mere information om, hvordan firmaer bruger cookies, kan fås her: http://www.allaboutcookies.org/.

Ændringer til denne politik

Enhver ændring, vi foretager til politikken i fremtiden, vil blive lagt ud på websitet, og, når det er passende, blive meddelt dig via e-mail eller på anden måde. Tilføjelserne vil også være tilgængelige på vores ejendom.

Hvor kan jeg finde mere information om behandlingen af mine personoplysninger?

Se vores mere detaljerede Privatlivs-FAQ'er for yderligere oplysninger om opbevaringsperioder, internationale overførsler, kontaktoplysninger og dine rettigheder.