Oriflame Holdings B.V. ("Vi") er engageret i at beskytte og respektere dit privatliv.

Denne Fortrolighedspolitik sammen med vores Website Vilkår for Anvendelse og vores Regler og alle andre dokumenter, der henvises til i disse, angiver grundlaget på hvilket de personoplysninger, vi indsamler fra dig eller om dig, eller som du giver til os, vil blive behandlet af os. Læs venligst det følgende omhyggeligt for at forstå procedurerne vedrørende dine personoplysninger, og hvordan vi vil behandle disse. Ved at angive dine oplysninger på registreringsformularen elektronisk på www.oriflame.dk, accepterer du og giver dit samtykke til de procedurer, der er beskrevet i Fortrolighedspolitikken.

Med henblik på Persondataloven (Lov nr. 429 af 31 mai 2000) , er den dataansvarlige Oriflame Holdings B.V. på Bolduc Building A, Utopialaan 52, 5232 CE 's-Hertogenbosch, Holland.

Vi behandler oplysningerne i overensstemmelse med Loven. Formålet med vores behandling af personoplysninger er at organisere og sikre, at vi opfylder vores forpligtelser og sikre beskyttelsen af ​​vores rettigheder, der følger af din registrering. Vores behandling af ​​oplysningerne sker i henhold til reglerne beskrevet nedenfor.

1 Oplysninger vi kan indsamle fra dig

Vi kan indsamle og behandle følgende oplysninger om dig:

1.1 Oplysninger du giver os. Du kan give os oplysninger om dig selv ved at udfylde formularerne på vores site, www.oriflame.dk, ved at udfylde registreringsformularen skriftligt eller ved at kommunikere med os via e-mail eller på anden måde. Dette omfatter oplysninger, du angiver, når du registrerer dig for at benytte vores site, tilmelder dig som kunde, søger efter et produkt, afgiver en bestilling på vores site, deltager i diskussionsfora eller andre sociale mediefunktioner på vores site, deltager i en konkurrence, reklamekampagne eller undersøgelse, og når du oplyser om et problem på vores site. De oplysninger, du giver os, kan omfatte din/dit:

· navn,

· fødselsdato

· adresse

· e-mailadresse

· telefonnummer og mobiltelefonnummer

· personnummer

· bankoplysninger

· navn og efternavn på din værge, hvis du er teenager

Vi håber, du vil give os disse oplysninger. Men hvis du ikke ønsker at videregive dine personidentificerbare oplysninger til os, skal du ikke sende dem. Du bedes være opmærksom på, at hvis du ikke angiver sådanne oplysninger, vil vi i nogle tilfælde ikke være i stand til at yde dig den service, du har anmodet om.

1.2 Oplysninger vi indsamler om dig. Vi gemmer din købshistorik.

Hvad angår hvert enkelt af dine besøg på vores site, kan vi automatisk indsamle følgende oplysninger:

· tekniske oplysninger, herunder Internet Protocol (IP) adresse, der bruges til at forbinde din computer til internettet, dine logonoplysninger, browsertype og version, tidszoneindstilling, browser plug-in-typer og versioner, operativsystem og platform;

· oplysninger om dit besøg, herunder den komplette Uniform Resource Locators (URL) clickstream til, gennem og fra vores site (herunder dato og tidspunkt); produkter du så på eller søgte efter; sides svartider, overførselsfejl, længde af besøg på bestemte sider, sideinteraktionsoplysninger (såsom rulning, klik og musebevægelser), metoder brugt til at gå væk fra siden og ethvert telefonnummer brugt til at ringe til vores kundeservicenummer.

1.3 Oplysninger vi modtager fra andre kilder. Vi kan modtage oplysninger om dig, hvis du bruger et af ​​de andre websites, vi driver, eller andre tjenester vi leverer. Vi arbejder også tæt sammen med tredjeparter (herunder fx samarbejdspartnere, underleverandører inden for teknisk, betalings- og leveringsserviceudbydere, analytiske leverandører, informationssøgningsudbydere, kreditoplysningsbureauer) og kan modtage oplysninger om dig fra dem.

2 Anvendelse af oplysningerne

Vi bruger oplysninger, som vi har om dig, på følgende måder:

· til at udføre vores forpligtelser i henhold til eventuelle kontrakter indgået mellem dig og os og til at give dig de oplysninger, produkter og tjenester, som du anmoder os om, herunder løse eventuelle tvister, indsamle gebyrer og fejlfinding af problemer;

· til at give dig oplysninger om andre varer og tjenester, vi tilbyder, der ligner dem, du allerede har købt eller forhørt dig om;

· til at give dig de rettigheder, fordele og berettigelser, og andre forhold, som finder anvendelse i henhold kontraktforholdet mellem dig og os;

· til at overholde andre bestemmelser, der gælder for vores samarbejde med dig, som fx skattelove, socialret, statistiske forpligtelser osv.

· til at overvåge og sikre din overholdelse af vores politikker og regler;

· til at give dig, eller tillade udvalgte tredjeparter at give dig oplysninger om varer eller tjenester, som vi mener, kan interessere dig. Vi vil kun kontakte dig elektronisk (e-mail eller SMS) med oplysninger om varer og tjenester svarende til de, der var genstand for et tidligere salg eller forhandlinger om et salg til dig. Vi vil kun gøre dette, hvis du har givet dit samtykke hertil. Hvis du skifter mening og ikke ønsker, at vi benytter dine oplysninger på denne måde eller videregiver dine detaljerede oplysninger til tredjeparter til markedsføringsformål, bedes du: Vælge det relevante afkrydsningsfelt på din konto eller kontakte kundeservice ved at sende en e-mail til info@oriflame.dk

· til at underrette dig om ændringer i vores service;

· til at sikre, at indhold fra vores site præsenteres på den mest effektive måde for dig og for din computer;

· til at administrere vores site og til interne driftsformål, herunder fejlfinding, dataanalyse, afprøvning, undersøgelser, statistiske og spørgeundersøgelsesformål;

· til at forbedre vores site for at sikre, at indholdet præsenteres på den mest effektive måde for dig og for din computer;

· til at give dig mulighed for at deltage i vores tjenestes interaktive funktioner, når du vælger at gøre dette;

· til at holde vores site trygt og sikkert;

· til at måle eller forstå effektiviteten af ​​de reklamer, vi præsentere for dig og andre, og til at levere relevante reklamer til dig, dette inkluderer gennemførelsen af ​​forbrugertilfredsheds- og lignende undersøgelser;

· til at komme med forslag og anbefalinger til dig og andre brugere på vores site om varer eller tjenester, der kunne interessere dig eller dem;

· til at besvare anmodninger og juridiske krav fra tilsynsmyndigheder eller andre myndigheder.

3 Videregivelse af dine oplysninger

3.1 Vi hverken sælger, udlejer eller handler med dine personoplysninger.

3.2 Vi kan give adgang til dine personoplysninger og tillade, at de behandles af virksomheder, der er medlemmer af vores gruppe (sidste holdingselskab og dets datterselskaber) for at støtte os i udførelsen af ​​de aktiviteter, der er anført ovenfor i punkt 3 (Anvendelse af oplysningerne).

3.3 Vi kan give adgang til og tillade at dine personoplysninger behandles til klart definerede formål og anvendelsesområder af udvalgte tredjeparter såsom:

· Samarbejdspartnere: leverandører og underleverandører for opfyldelse af en kontrakt vi indgår med dem eller dig. Dette omfatter blandt andet: transportselskaber, inkassobureauer, factorings-udbydere, logistikudbydere (såsom picking-and-packing), kundeserviceudbydere osv.

· Annoncører, der kræver disse oplysninger for at kunne vælge og vise relevante annoncer til dig og andre. Vi videregiver ikke oplysninger om identificerbare personer til vores annoncører, men vi kan give dem sammenlagte oplysninger om vores brugere (for eksempel kan vi informere dem om, at 500 mænd i alderen under 30 har klikket på deres annonce på en given dag). Vi kan også bruge sådan sammenlagte oplysninger til at hjælpe annoncører med at nå, det publikum der er deres målsætning.

· Analytik- og søgemaskineudbydere der hjælper os med at forbedre og optimere vores site.

· Kreditoplysningsbureauer med henblik på at vurdere din kreditværdighed, hvor dette er en betingelse for, at vi kan indgå en kontrakt med dig.

· Udbydere af tekniske løsninger, der gør det muligt for os at sende vores meddelelser til dig (herunder markedsføringsmeddelelser eller kundetilfredsheds-undersøgelser, når du har givet dit samtykke til at modtage sådan information) fx masseforsendelsesleverandører, masse-SMS-leverandører.

Vi kan også videregive dine personoplysninger til tredjeparter:

· I tilfælde af at vi sælger, køber eller på anden måde overfører forretningsområder eller aktiver, i hvilket tilfælde vi kan videregive dine personoplysninger til den potentielle sælger, køber eller erhverver af sådanne forretningsområder eller aktiver.

· Hvis vores virksomhed eller stort set alle dets aktiver opkøbes af en tredjepart, i hvilket tilfælde personoplysninger, som den ligger inde med om vores kunder, vil være et af ​​de overdragne aktiver.

· Hvis vi er forpligtet til at videregive eller dele dine personoplysninger for at overholde en juridisk forpligtelse, eller for at håndhæve eller anvende vores politikker og/eller vilkår for anvendelse og/eller andre gældende aftaler, eller for at beskytte vores rettigheder, ejendom, kunder eller andres sikkerhed. Herunder udveksling af informationer med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel og kreditmæssig risikoreduktion.

4 Hvordan og hvor vi opbevarer dine personoplysninger

Alle oplysninger du giver os, og som vi indsamler om dig, opbevares på sikre servere. Alle netbetalingstransaktioner vil blive krypteret med SSL-teknologi og vil blive behandlet af tredjepartsudbydere. Vi indsamler ikke og gemmer ikke kredit- og betalingskortoplysninger for nettransaktioner.

De oplysninger, som vi indsamler om dig, kan overføres til og opbevares på en destination i eller uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"). De kan også blive behandlet af personale, der er placeret og arbejder uden for EØS, som arbejder for os eller for en af ​​vores leverandører. Sådan personale kan, blandt andet, være beskæftiget med opfyldelse af din bestilling, behandling af ​​dine betalingsoplysninger, behandling af ​​dine Succes Plan rettigheder og levering af supportydelser. Ved at indsende dine personoplysninger accepterer du denne overførsel, opbevaring eller behandling. Vi vil tage alle rimelige og nødvendige tiltag for at sikre, at dine oplysninger bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med denne Fortrolighedspolitik og gældende lovgivning.

5 Diligenspligt

Hvor vi har givet dig (eller hvor du har valgt) en adgangskode, som giver dig adgang til bestemte dele af vores site (herefter din "Konto "), er du ansvarlig for at holde denne adgangskode fortrolig. Vi beder dig om ikke at dele en adgangskode med nogen. Hvis du deler din adgangskode med andre, vil du være ansvarlig for alle handlinger, der udføres i din Kontos navn. Hvis du mister kontrollen over din adgangskode, kan du miste betydelig kontrol over dine personoplysninger og kan blive gjort til genstand for juridisk bindende handlinger, der er udført på dine vegne. Derfor bør du underrette os med det samme og ændre din adgangskode, hvis din adgangskode er blevet kompromitteret af en eller anden årsag. Vi vil aldrig bede dig om din adgangskode, undtagen ved logon. Vores medarbejdere er omfattet af yderligere krav på området for beskyttelse af oplysninger.

Desværre er overførslen af oplysninger via internettet ikke helt sikker. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personoplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheden for dine personoplysninger, der sendes til vores site. Enhver overførsel er på egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, vil vi anvende strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner for at forsøge at forhindre uautoriseret adgang.

6 Dine Rettigheder

6.1 Markedsføringsoplysninger. Du har ret til at bede os om ikke at behandle dine personoplysninger til markedsføringsformål. Vi vil normalt informere dig (før indsamling af dine oplysninger), hvis vi agter at bruge dine oplysninger til sådanne formål, eller hvis vi agter at videregive dine oplysninger til tredjepart til sådanne formål. Du kan udøve din ret til at forhindre en sådan behandling ved at afkrydse bestemte felter på formular vi bruger til at indsamle dine oplysninger. Du kan også udøve din ret til enhver tid ved at vælge det relevante afkrydsningsfelt på din Konto eller kontakte kundeservice ved at sende en e-mail til info@oriflame.dk

6.2 Adgang til oplysninger. Berigtigelse og sletning. Du har ret til at få adgang til oplysninger, der vedrører dig, og anmode om berigtigelse eller sletning. Du kan se, gennemgå og ændre de fleste af dine personoplysninger ved at logge ind på din Konto. Generelt vil vi ikke manuelt ændre dine personoplysninger, fordi det at bekræfte deres identitet via fjernadgang kan være vanskeligt. Derfor er det dit ansvar at opdatere dine personoplysninger prompte, hvis de ændres eller er unøjagtige. På opfordring fra dig til info@oriflame.dk, vil vi lukke din Konto, så hurtigt som det er muligt i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vi bevarer personoplysninger fra lukkede konti for at kunne overholde loven, forhindre svig, indsamle skyldige gebyrer, løse konflikter, foretage fejlfinding af problemer, hjælpe med eventuelle undersøgelser og træffe andre foranstaltninger, der er tilladt ifølge loven.

7 Cookies

Vores website bruger cookies (små filer der placeres på websitets brugeres harddisk) til at skille dig ud fra andre brugere af vores website. Dette hjælper os til at give dig en god oplevelse, når du besøger vores website, og det giver os også mulighed for at forbedre vores site. Vi bruger cookies til at analysere informationsstrømmen, tilpasse tjenesterne, indhold og annoncering, måle reklameeffektivitet og fremme sikkerhed og tillid.

Visse cookies indeholder personoplysninger - for eksempel når du klikker på "Husk mig", når du logger ind, gemmer en cookie brugernavnet. De fleste cookies vil ikke indsamle oplysninger, der identificerer brugeren, men vil i stedet indsamle mere generelle oplysninger, såsom hvordan brugerne ankommer til og bruger systemer, eller en brugers generelle placering.

Vi tilbyder bestemte tjenester, der kun er tilgængelige gennem brugen af cookies. Generelt udfører cookies op til fire forskellige funktioner:

7.1 Nødvendige Cookies

Nogle cookies er nødvendige for driften af systemet. For eksempel gør nogle cookies det muligt for os at identificere registrerede brugere og sikre, at de kan få adgang til hele systemet. Hvis en registreret bruger vælger at deaktivere disse cookies, vil brugeren måske ikke kunne få adgang til alt indhold i systemet.

7.2 Ydeevne-Cookies

Andre cookies kan bruges til at analysere, hvordan brugerne bruger systemer og til at overvåge systemets ydeevne. Dette gør det muligt for os at levere en højkvalitetsoplevelse ved at tilpasse udbuddet og hurtigt identificere, løse og afhjælpe problemer, der opstår. For eksempel kan ydeevne-cookies bruges til at holde styr på, hvilke sider der er mest populære og fastslå, hvorfor nogle sider modtager fejlmeddelelser. Disse cookies kan også bruges til at fremhæve produkter eller websitets tjenester, der vil være af interesse for brugerne ud fra deres brug af systemet.

7.3 Funktions-Cookies

Funktions-cookies bruges til at gøre det muligt for os at huske brugeres præferencer.

7.4 Adfærdsmæssigt målrettede annoncerings-cookies

Vi kan bruge cookies til at vise brugerne reklamer, der er relevante for dem og deres interesser. Oriflame kan også bruge tredjepartscookies til markedsundersøgelser, indtægtssporing, forbedre sitets funktioner og overvåge overholdelsen af disse vilkår samt ophavsretspolitik.

Brugere har altid ret til at afvise cookies , hvis deres browser tillader det, selvom det at gøre dette, kan forstyrre deres brug af nogle af Oriflames systemer. Du kan finde detaljerede oplysninger om, hvordan du deaktiverer cookies her (http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/).

Flere oplysninger om hvordan virksomheder bruger cookies er tilgængelige her (http://www.allaboutcookies.org/) .

8 Ændringer i vores Fortrolighedspolitik

Eventuelle ændringer, som vi foretager i vores Fortrolighedspolitik i fremtiden, vil blive offentliggjort på vores website og, hvor det er passende, meddelt dig via e-mail, ellers vil ændringerne også være tilgængelig på vores driftssted. De vil være gældende fra datoen for offentliggørelsen. Din brug af sitet efterfølgende offentliggørelsen af den ændrede Fortrolighedspolitik eller en afgivet bestilling hos os vil blive anset for værende en accept af sådanne ændringer.

9 Kontakt og klager

Spørgsmål, kommentarer og forespørgsler vedrørende denne Fortrolighedspolitik er velkomne og skal rettes til vores kundeservice eller til den dertil særligt beregnede e-mailadresse: privacy@oriflame.com.

Hvis du mener, at vi ikke har overholdt denne Fortrolighedspolitik, kan du skrive til adressen ovenfor. Beskriv så udførligt som muligt de måder, hvorpå du mener, at denne Fortrolighedspolitik ikke er blevet overholdt. Vi vil undersøge din klage prompte.

Dato for offentliggørelse: 1. juli 2016